Friday, July 27, 2007

Black Magic


Είμαι ερωτευμένη... Το τυπάκι που μου πήρε τα μυαλά είναι μικρό. Μικρό και σκουρόχρωμο... μαύρο. Μόλις σήμερα τον είδα για πρώτη φορά. Ήταν πάθος από την πρώτη ματιά. Τον φλέρταρα σε μια γωνία και τον πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι επιδόσεις του είναι εκπληκτικές. Είναι δυνατός, αντέχει όσο λίγοι και, με το σωστό χειρισμό, έχει πολλές δυνατότητες βελτίωσης.

Ξέρω, θα μου κοστίσει αυτή η σχέση. Σε χρόνο, σε χρήμα, αλλά χαλάλι του. Με ικανοποιεί και θα τον κρατήσω για τουλάχιστον τρία χρόνια. Μετά θα τον αντικαταστήσω. Με κάποιον μικρότερο. Μικρότερο και καλύτερο. Έτσι έκανα και με τον νυν – που θα γίνει πρώην.

Το όνομά του είναι Σόνης. Σόνης Βάιος.

Τα μεγαλύτερα προτερήματά του είναι ότι είναι ελαφρύς και αποτελείται από κάτι ανθρακονήματα, που δεν κατάλαβα τι είναι. Μόνο που δεν τον πήρα με Vista, αλλά με τα XP, γιατί είναι, λέει, νωρίς ακόμη για τα Vista. Σεις που ξέρετε απ’ αυτά, αλήθεια είναι ή με κοροϊδέψανε;





4 comments:

diastimata said...

Για να μαθαίνεις:
Τα ανθρακονήματα είναι ένα εκπληκτικό κράμα, που έχει την ιδιότητα να κρατά σταθερή θερμοκρασία. Δροσερό το καλοκαίρι, ζεστό το χειμώνα. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, για έναν υποφορητό υπολογιστή, που τρέχει σε τρελές ταχύτητες, τρίβεται ο σκληρός του και, ως γνωστόν, δια της τριβής, προκαλείται θερμότητα. Τα ανθρακονήματα θα τον κρατούν σε σταθερή κατάσταση.
Από ανθρακονήματα είναι ο λεβιές ταχυτήτων στο Σκόντα μου.

doukas said...

Κι εγώ νόμισα πως άρχισες να φιλοσοφείς κι εσύ σε κατάσταση μέθης...

Αυτό που ήξερα για τους Vaio (τουλάχιστον από τις αρχές του χρόνου μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες) ήταν πως τους έδιναν μόνο με τα (s)vista και πως υπήρχε αυστηρός όρος στην εγγύηση "περί μη αλλαγής λειτουργικού". Ίσως να άλλαξαν άποψη μετά από το κράξιμο που έφαγαν...

Linux rulez και όλα τα άλλα είναι πράσινα δαμάσκηνα.

november said...

diastimataki, thanx, για την επεξήγηση,

doukas, loool, am I that good? Αυτός που πήρα εγώήταν το τελευταίο κομμάτι με xp, τους νέους (ίδια χαρακτηριστικά, νέο λογισμικό vista, το είχαν... 700 Ευρώ πάνω!

Кроткая said...

μια χαρά είναι τα βίστα, άστους να λένε! εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη.
να το χαίρεσαι!