Sunday, November 16, 2008

Κατοχικό σύνδρομο


Γιάννης: Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνω πάντα και που έκανα κι αυτή τη φορά;

Νοέμβριος: ...

Γ: Που δεν της είπα από την αρχή τί με ενοχλεί. Γνωρίζεις ρε παιδί μου εσύ έναν γκόμενο. Περνώντας χρόνο μαζί του, βλέπεις πράγματα που στην αρχή δεν είχες προσέξει, αλλά σε ενοχλούν. Για παράδειγμα, έχει τη φωτογραφία της πρώην του στο κομοδίνο ή είναι ακατάστατος, οτιδήποτε! Τι κάνεις; Του το λες με τρόπο ή χωρίς! Κι αν δεν κάνει κατι γι’ αυτό, φεύγεις!

Ν: Μμμμ... νομίζω ότι το πρόβλημά της ήταν λίγο πιο περίπλοκο... από εκείνα που μόλις τα διαπιστώνεις εξαφανίζεσαι, γιατί δεν αλλάζουν. Δε μένεις ένα χρόνο περιμένοντας να αλλάξει... και της μίλησες δεκάδες φορές.

Γ: Είναι που δε θέλω να πληγώσω κανέναν. Να’ ταν άλλος, θα είχε εξαφανιστεί. Αλλά πού να φανταστώ ότι θα αρχίσει να ψάχνει τα τηλέφωνά μου, να με αγριοκοιτάζει μόλις μιλήσω σε άλλη γυναίκα, σε μια συνάδελφο. Η ζήλια της ήταν αρρωστημένη!

Ν: Η τύπισσα πίστευε ότι της ανήκεις. Εσύ φταίς που την άφηνες να το πιστεύει...

Γ: Άσε μας ρε Νοέμβριε! Εσύ δεν είσαι που σε χάσαμε για χρόνια επειδή ο δικός σου δεν άντεχε στη σκέψη να σου τηλεφωνεί κανείς;

Ν: ...


Status: November is 30 years old, and counting

3 comments:

diastimata said...

A, αυτό ήταν τελικά...

Ρε ψεύτη Νοέμβριε! 30;;;;;;;;;
Πόσα θες να μας τρελάνεις!!!!!!!!!!

november said...

Ναι, diastimata, 30! Το ξέρω ότι για 'σενα αυτή η ηλικία μοιάζει πολύ μακρινή (και είναι), αλλά... υπήρξες κι εσύ κάποτε 30! :-p

diastimata said...

Και...; Τι έγινε; Μετά τα 30 στέρεψε η έμπνευση, ή ακόμη μου κρατάς κακία που ξέχασα τα γενέθλιά σου;