Friday, February 22, 2008

Σοκολατόπιτα


«Ενημερώνω επίσημα όλες εσάς τις θεές, μάγισσες, καφετζούδες, αστρολόγες, χαρτορίχτρες, ότι την Κυριακή, στις 6+ θα πραγματοποιηθεί στη (διεύθυνση) το πολυαναμενόμενο mystique meeting».

Το SMS ήταν σαφές και καθώς ανήκω σε μία από τις κατηγορίες (φφφ... δεν έπρεπε καν να αναρωτηθείς. Αυτή της θεάς) αλλά, αν δεχτούμε το αξίωμα ότι όλες οι γυναίκες είναι μάγισσες, και μιας δεύτερης, ανταποκρίθηκα με θέρμη.

Οι υπόλοιπες συμμετέχουσες βέβαια είχαν όλες από μια πιο χρήσιμη για τη βραδιά ιδιότητα: καφετζούδες, χαρτορίχτρες, αστρολόγες κλπ.

Πρέπει να πω ότι ήταν μια από τις πιο ξεκαρδιστικές βραδιές που θυμάμαι, με ωραία κρασιά, φιλότιμες προσπάθειες για... μυστικισμό, τρελό γέλιο και πολύ girls’ talk.

Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο όμως, είναι η καταπληκτική, υπέροχη, ανυπέρβλητη, σ ο κ ο λ α τ ό π ι τ α , που έφερε μια από τις συμμετέχουσες – φίλες. Δεν έχω συγκρατήσει τις λεπτομέρειες για το ζαχαροπλαστείο στην Ανθέων που διαθέτει αυτή την αμαρτία σε ταψί και θα προσπαθήσω να αποφύγω να μάθω όμως, αν βρεθείτε ποτέ μπροστά σε μία, μη θυμηθείτε το savoir vivre. Βάλτε τη στη μέση, αρπάξτε κουταλάκια και... ο,τι προλάβετε!

2 comments:

Anonymous said...

Μην μιλάς για σοκολατόπιτες, γιατί ως γνωστόν έχω ΔΕΚΑ κιλά παραπανίσιο λίπος!!!

Ξες εσύ!

november said...

@ εν δυνάμει... παρανοϊκή φίλη μου, νομίζω συμφωνήσαμε ότι αυτό είναι αδύνατο, μουτς!